Παγκόσμια διάκριση στο convetion του pws 2016

Παγκόσμια διάκριση στο convetion του pws 2016

Διάκριση στον ετήσιο παγκόσμιο διαγωνισμό του Photo Wedding Stories, όπου συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της φωτογραφίας γάμου στο πλαίσιο του 6ου Συνεδρίου του PWS, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (7-11 Απριλίου), ενώπιον των πιο γνωστών και καταξιωμένων φωτογράφων του κόσμου.
Αναφέρουμε χαρακτηριστικά τον grand master Yervant, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για όσους έχουν γνώση με το χώρο της φωτογραφίας. Πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένους φωτογράφους παγκοσμίως, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα μετά από τέσσερα χρόνια για να μοιραστεί με όλους τους συμμετέχοντες τις νέες τάσεις στη φωτογραφία γάμου και το μοναδικό ύφος που τον χαρακτηρίζει. Ειδική μνεία, όμως, πρέπει να κάνουμε ακόμη και στον Ασιάτη, Johnson Wee, ο οποίος ειδικεύεται στο pre wedding & engagement shoots και κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις τα τελευταία δύο χρόνια πάνω από 150 διεθνή βραβεία σε διαγωνισμούς!
Μέσα σε ένα διαγωνισμό, λοιπόν, τόσο υψηλού επιπέδου με τη συμμετοχή συνολικά 1.350 (!) φωτογράφων από όλο τον κόσμο, κατάφερα όχι μόνο να σταθώ επάξια αλλά και να διακριθώ. 
http://kostasfragkias.blogspot.gr/2016/04/diakrisi-vraveysi-weddingphoto.html